X14 Rehearsal Schedule

Dates: 21-23 March - WGI Mid-South Championships

Location: Russell County High School

2166 U.S. 127,

Russell Springs, KY 42642



Date	Time	Battery	Front Ensemble	
Fri, 21	8:00 PM	Arrive and Unload @ Russell Co. HS IPT, Subs		
	12:00 AM	Lights Out		
Sat, 22	8:00 AM	Up, Clear Gym, Light Breakfast (provided)		
	8:30 PM	Full Ensemble		
	12:00 PM	Lunch (provided) / Sl	Lunch (provided) / Shower / Load (1.75 hours)	
	1:45 PM	Depart for E.A. Diddle Arena, Bowling Green KY (1.5 hours)		
	3:15 PM	Arrive and Unload @ WGI Mid-S	Arrive and Unload @ WGI Mid-South / Change / Set-up (1.75 hours)	
	4:30 PM	Full Ensemble Warm-up (1 hour)		
	5:25 PM	Transit to Stadium (15 mins)		
	5:47 PM	F	Ready	
	5:58 PM	Prelims	Prelims Performance	
			Load	
	7:00 PM	Depart for Russ	Depart for Russell Co. HS (1.5 hours)	
	8:30 PM	Dinner (pro	Dinner (provided) (1 hour)	
	9:30 PM	Ensemble / Tracking	Subs / Ensemble	
	11:00 PM	Full Ensemble		
	12:00 AM	Brea	Break / Snack	
	12:30 AM	Lights Out		
Sun, 23	9:00 AM	Up, Clear Gym, Light Breakfast (provided) (30 mins!)		
	9:30 AM	Subs	Subs (15 mins)	
	9:45 AM	Full Ensemble (1 hour)		
	10:45 AM	Lunch (provided) /Shower / Load (1.25 hours!)		
	12:00 PM	Depart for E.A. Diddle Arena 1.		
	1:30 PM	Arrive and Unload @ WGI Mid-South		
	2:30 PM	Full Ensemble Warm-up		
	3:XX PM	Transit		
	3:XX PM	Ready		
	3:XX PM	Finals F	Finals Performance	
		-	Load	
	5:00 PM	Dismiss		