X15 Schedule - WGI World Championships - Ver. 4.4

Dates: 7-12 April, 2015

Locations: Middletown Middle School University of Dayton Arena WSU Nutter Center

110 Baltimore Street 1801 S Edwin C Moses Blvd 3640 Colonel Glenn Highway Middletown, Ohio 45044 Dayton, OH 45417 Dayton, OH 45324

Percussion Winds **Notes** Date Time Tue, 7 06:30 PM Arrive and Unload @ Middletown MS Gym 1 [~5 hrs] Gym 2 [~5 hrs] Meet / Clean and Load 11:30 PM Version 4.4: This schedule will be 12:30 AM **Dismiss** updated throughout the week. Wed, 8 09:30 AM Arrive and Unload @ Middletown MS Gym 1 / Outside [~2hrs] Gym 2 / Outside [~2hrs] 12:00 PM Lunch (provided) [1 hr] 01:00 PM Gym 1 / Outside [3 hrs] Gym 1 / Outside [3 hrs] 04:00 PM Dinner (provided) / Clean and Load [2 hrs] Depart for Centerville HS 06:00 PM 06:30 PM Arrive and Unload @ Centerville HS 07:15 PM Warm-up [45 mins] Warm-up [45 mins] Transit to Back Gym 08:00 PM 08:15 PM Watch and Perform 09:15 PM Front Gym [~2 hrs] Band Room or Back Gym [~2 hrs] 11:15 PM Meet / Clean and Load 11:45 M Out of Building 12:15 AM **Dismiss**

Date	Time	Percussion	Winds	Notes
Thur, 9	09:30 AM	Arrive and Unload @ Middletown MS		
		Gym 1 / Outside [~2hrs]	Gym 2 / Outside [~2hrs]	
	12:00 PM	Lunch (provided) [1 hr]		
	01:00 PM	Gym 1 / Outside [3 hrs]	Gym 1 / Outside [3 hrs]	
	04:00 PM	Dinner (provided) / Clean and Load / Change [2hrs]		
	06:00 PM	Depart for UD Arena		
	06:30 PM	Arrive @ UD Arena / Park / Walk		Percussion: Arrive in Uniform Percussion: See logistics schedule for rain
	06:45 PM	Unload in Zone K [30 mins]	Help Unload / Watch	plan. Winds: Instruments in cars Percussion: Pit will start later after unloading.
	07:16 PM	Warm-up (K) [1.5 hrs]		
	08:45 PM	Transit to Tunnel		
	08:57 PM	At Tunnel / Transit		
	09:08 PM	Behind Curtain		
	09:19 PM	Prelims Performance	Watch Percussion	
	09:30 PM	Load	Dismiss	
	09:41 PM	Photos		
	10:30 PM	Dismiss		

Date	Time	Percussion	Winds	Notes
Fri, 10	09:30 AM	Arrive and Unload	@ Middletown MS	
		Gym 1 / Outside	Gym 2 / Outside [~2hrs]	
	11:XX AM	Lunch / Clean and Load / Change		
	12:00 PM		Lunch	
	01:XX PM	Depart for UD Arena	Gym 1 [3.5 hrs]	
	01:XX PM	Arrive @ UD Arena / Park / Walk		
	02:XX PM	Unload in Zone ? [30 mins]		Percussion: see logistics schedule for rain
	02:XX PM	Warm-up (?) [1.5 hrs]		plan.
	0X:XX PM	Transit to Tunnel		
	04:XX PM	At Tunnel / Transit		
	04:XX PM	Behind Curtain		
	04:XX PM	Semis Performance		
	05:00 PM	Load	Dinner	
	6:00 PM	Depart for Middletown MS		
	6:30 PM	Arrive and Unload @ Middletown MS		
	7:00 PM	· / Dinner	Gym 2 [4.5 hrs]	
	7:30 PM	Gym 1		
	11:30 PM	Disr	niss	

Date	Time	Percussion	Winds	Notes
Sat, 11	9:00 AM		Arrive and Unload @ Middletown MS	
	9:30 AM	Arrive and Unload @ Middletown MS	Gym 2 / Outside	
		Gym 1 / Outside		
	11:15 AM		Load / Change / Bagged Lunch	
	12:15 PM	Lunch (provided)	Depart for Nutter Center	
	12:50 PM		Arrive @ Nutter Center	
	01:45 PM	Gym 1 / Outside [2.25 hrs]		
	01:06 PM		Unload in Zone B	
	01:13 PM		Warm-up (B) [1.5 hrs]	Winds: see logistics schedule for tent usage.
	02:43 PM		Transit	
	02:58 PM		At Loading Dock	
	03:09 PM		Read	
	03:20 PM		Prelims Performance	
	03:35 PM		Load	
	03:38 PM		Photos	
	04:00 PM	Dinner @ Middletown MS	Dinner / Change / Load @ Nutter Center	Winds: Load rhythm section and tarp. Rhythm section to UD Arena.
	04:15 PM		Center	MEALS: Served in two locations.
	06:00 PM	Depart for UD Arena	Sectionals @ Nutter Center Lot	

Date	Time	Percussion	Winds	Notes
Sat, 11	06:XX PM	Arrive @ UD Arena / Park / Walk	(Depart for UD Arena)	
	07:XX PM	Unload in Zone ? [30 mins]	(Arrive at UD Arena)	Percussion: see logistics schedule for rain plan.
	08:XX PM	Warm-up (?) [1.5 hrs]	Watch PW Finals	, plan.
	09:XX PM	Transit to Tunnel		
	10:XX PM	At Tunnel / Transit		
	10:XX PM	Behind Curtain		
	10:XX PM	Finals Performance		
		Load		
	11:07 PM	Finals Conclude (USMC perform)		
	11:17 PM	Full Retreat		
	12:17 AM	Finish Loading	Dismiss	
	01:00 AM	Dimiss		

- CONTINUED ON NEXT PAGE -

Date	Time	Percussion	Winds	Notes
Sun, 12	11:00 AM		Arrive @ UD Arena / Park / Walk	
	11:XX AM		Unload in Warm-up Zone	Winds: See logistics schedule for tent plan. Dragons Drumline parade @ noon.
	11:XX AM		Warm-up [Zone ?]	
	01:XX PM	Arrive at UD Arena / Watch	Transit	
	01:XX PM		Top of Tunnel	
	01:XX PM		Ready	
	01:XX PM		Finals Performance	
	02:00 PM		Load	
	02:15 PM		Full Retreat	
	03:15 PM		Dismiss	
	05:00 PM	Banquet at Bargos		Banquet is customarily for cast and staff only.
	7:00 PM	Dismiss		Cost: \$20/performer